Yaz Stajı ve İş Yeri Eğitimi için Önemli Tarihler

Yaz Stajı

• Bahar dönemine ait 12. haftanın cuma günü saat 16.30'a kadar yaz stajı evrakları danışmanlara teslim edilmelidir. Bu tarihe kadar staj yapılacak yerin belirlenmemesi durumunda staj başlangıç tarihinden en geç 2 hafta öncesine kadar evraklar hazırlanıp muhasebeye teslim edilebilir.

En erken başlangıç tarihi: 10.06.2019

Yaz okuluna gelecek öğrenciler için en erken başlangıç tarihi: 15.08.2019

İş Yeri Eğitimi

• İş yeri eğitimi evrakları, güz ve bahar dönemlerine ait ders başlama tarihlerinden en geç 1 ay öncesine kadar danışmanlara teslim edilmelidir. Bu tarihe kadar iş yeri eğitimi yapılacak yerin belirlenmemesi durumunda ders başlama tarihlerinden en geç 2 hafta öncesine kadar evraklar hazırlanıp muhasebeye teslim edilebilir.
  • 2018-2019 Bahar yarıyılında iş yeri eğitimi yapan öğrencilerin defter teslim son tarihi 24.05.2019 cuma günü saat 16:30 olup defterler TKF496 İş Yeri Eğitimi dersinin alındığı öğretim üyesine teslim edilecektir.