2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınavı Programı

• Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınavı Programı

Not 1: "Sosyal seçmeli dersler için (MS-US kodlu) ilgili bölümlerin sınav programları takip edilmelidir."

Not 2: "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Türk Dili ve Edebiyatı II dersleri için final sınavları yüz yüze  iki oturum olarak yapılacaktır. Her iki dersi de aynı anda alan öğrenciler 29.05.2024 / Çarşamba günü saat 10.00-10.45 oturumunda sınava girecektir. Yalnızca bir dersi alan öğrenciler; 29.05.2024 / Çarşamba günü saat 11.30-12.00 oturumunda sınava girecektir. T.C. Vatandaşı ve Yabancı Uyruklu öğrencilerimiz için derslik dağılımı ve diğer detaylar programda belirtilmiştir."

Sınavlarınız başlamadan önce “Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar” dokümanını dikkatlice okuyunuz. Sınavlarınıza gelirken öğrenci kimlik kartlarınız veya öğrenci belgeleriniz mutlaka yanınızda olmalıdır. Ayrıca sınavlarınız esnasında sınav tutanağına imza atmadan sınav salonunu terk etmeyiniz.

Sınavda Uyulması Gereken Kurallar