İş Yeri Eğitimi, Yaz Stajı, Final Sınavları Hakkında Alınan Kararlar

09 May

  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular
 

Sevgili Öğrenciler,
Rektörümüzün yaptığı açıklamadan yola çıkarak, bölümümüzde uygulanacak adımlar şu şekilde olacaktır. 

1. Final sınavları ödev olarak verilecektir. Final sınavlarına ait bir final programı hazırlanacaktır. Her dersin final ödevi için 24 saat süre  verilecektir. Ödevler; akademik.duzce.edu.tr/.... uzantılı dersin ilgili öğretim elemanı web sayfasında, ödevler kısmına  zip uzantılı dosya olarak yüklenecektir.

2. Bitirme ödevi, İş Yeri Eğitimi ve Mühendislik Tasarımı derslerinin raporları, dersin alındığı öğretim elemanına 5 Haziran 2020 17:00'ye kadar gönderilecektir.

3. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda yaz stajı yapacak öğrencilerimiz stajlarını, aşağıda iki grup olarak belirtilen tarihler arasında yapacaklardır.

a. 1. grup tarihleri 15 Haziran-17 Temmuz

b. 2. grup tarihleri 20 Temmuz-26 Ağustos

Öğrencilerimiz hangi tarihlerde stajlarını yapacak iseler, bu tarihleri göz önünde bulundurarak bölüm web sayfasında "Yaz Stajı ve İş Yeri Eğitimi" sekmesi altında "Yaz Stajı Formlar" sayfasında yer alan "Yaz Stajı Kabul ve Sözleşme Formu"ndaki gerekli yerleri doldurup staj yapılacak firma bilgileri de yazılarak firma ve öğrenci tarafından ıslak imzalı olarak staj başlama tarihinden en az 15 gün öncesinde SGK işlemleri yapılmak üzere Teknoloji Fakültesi Dekanlığına kargo ya da posta yolu ile göndermeleri halinde işlemleri başlatılacaktır. Yaz Stajı Kabul ve Sözleşme formunun ilk sayfasında "Öğrenci Bilgileri" kısmında "Programı" alanına mutlaka Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü yazılmalıdır.

Teknoloji Fakültesi Dekanlık Posta Adresi (Yaz Stajı için)

Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi
Teknoloji Fakültesi Dekanlığı 
Düzce 81620
Açıklama kısmına "Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yaz Stajı Formu" yazılmalıdır.

Belirtilen süreler haricinde gönderilen evraklar SGK tarafından cezai işlem uygulanmaması için işleme alınmayacaktır.
Yaz stajı yapacak öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için konu hakkında hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur. 

 İlgili duyuru

4. Yaz stajı yapacak öğrencilerin, Yaz Stajı Öğrenci Kontrol Listesi'nde yer alan kontrol listesindeki adımlardan gerekli olanları takip etmeleri gerekmektedir.

5. Yaz Stajı yapacak öğrencilerin mutlaka bölüm sitesinde yer alan Yaz Stajı ve İş Yeri Eğitimi Kayıt Formunu eksiksiz ve hatasız doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca Yaz Stajı yapacak öğrenciler kendi danışman hocalarına, Yaz Stajı ve İş Yeri Eğitimi Kayıt Formunu doldurduklarına dair ve gerekli evrakları dekanlık adresine postaladıklarına dair bilgileri içeren bir e-posta atmaları gerekmektedir.

6. 15 Haziran'da İş Yeri Eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerimizin, ilgili isteklerini belirten bir dilekçe yazıp imzalayarak Teknoloji Fakültesi Dekanlığına kargo ya da posta ile staja başlama tarihinden en geç 15 gün öncesinden göndermeleri gerekmektedir. Dilekçelerin Dekanlık adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Teknoloji Fakültesi Dekanlık Posta Adresi (İş Yeri Eğitimi için)

Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi
Teknoloji Fakültesi Dekanlığı 
Düzce 81620
Açıklama kısmına "Elektrik-Elektronik Mühendisliği İş Yeri Eğitimi Formu" yazılmalıdır.