Aday Öğrenciler / Yüzde Onluk Dilim Sıralaması

25 Tem

• Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünü tercih edecek öğrenciler için oluşturulan Telegram soru-cevap grubuna linkten katılabilirsiniz.

Android veya Apple ürünü telefonlarınıza ya da Windows mağazalarından bilgisayarınıza Telegram uygulamasını indirerek yukarıda verilen link yardımı ile oluşturulan gruba katılabilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bölümümüzde 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde yüzde onluk başarı sıralamasına giren öğrenciler aşağıdaki listede yer almaktadır. Listede yer alıp başarısız dersi bulunmayan öğrenciler 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde normal öğretim ücreti ödemeye hak kazanmışlardır.

Yüzde Onluk Başarı Sıralaması